Biograf

Så er vi blevet 5 uger.  og vi er endnu mere frække end i sidste uge.
Madmor har på videoen lige fjernet vores madskål med tørfoder - for som I kan se er vi gode til at løbe rundt og nogle gange havner vi oppe i madskålen og så ligger der tørfoder over det hele !!......og selv om at vi syntes at vi er blevet "så meget ældre" så er vi altså stadig små, og der skal ikke meget til før vi bliver trætte. Madmor siger at vi er indbygget med en tænd/sluk knap og at der i vores alder ikke er så langt imellem det ene og det andet. Så nogen gange er vi "helt friske" og andre gange lidt trætte når madmor filmer. Det er jo alt efter hvad vi her især lige har lavet inden at hun starter med at lave film af os. Nogle har lige drønet rundt mens andre har lagt og kigget så man kan ikke rigtig dømme os på den korte sekvens madmor optager....Madmor syntes at vi er skønne alle sammen, hun er meget "forelsket" i os, men vi gør også det bedste for at give et godt indtryk. Vi prøver at kravle op til madmor og vi slikker hende i hele hovedet hvis vi kan komme til det, og det kan madmor altså ikke stå for :-).   ... ja det er der ikke nogen der kan heller ikke de andre børn og voksen vi får besøg af ! 

Vores madmor roser os meget - hun er så stolt af os, og hun er ellers meget beskeden med at rose sine egne hunde - især sådan nogle små nogle. Men madmor synes at vi er det flotteste kuld hun nogensinde har lavet og det siger jo ikke så lidt, så vi har noget at leve op til !!.....Men nu er skønhed jo ikke alt - temperament er det vigtigste, siger madmor, så hun laver sjove ting med os så vi kan lære en hel masse og blive super skønne foxterrier der kommer til at glæde de nye hvalpekøbere. 

Siden sidste uge er vi blevet "Jægere"......jo jo, I kan tro at vi er dygtige.
Vi udser os et stykke legetøj, og presser os helt flade  og så stormer vi frem og angriber !!!...og så kan I tro at vores legetøj bliver rusket, for det legetøj skal dø og vi er SÅ farlige !!....:-) .....nogle gange gør vi det også overfor vores søskende - så bider og rusker vi i haler, ben og øre......madmor ryster på hoved af os og smiler for hun siger at det er en del af socialisering hunde i mellem og at det er meget vigtigt.....

Det kaldes dominans og rangorden - det øver vi os også på, især når vi skal spise. Når madmor sætter madskålen med så farer vi over den, det er jo med at komme først og så kan vi godt finde på at lægge vores hoveder over en af vores søskendes ryg bare lige for at fortælle at vi vil bestemme. Det går nu hurtigt over og vi er gode til at skiftes om det :-)

Vi er på trimmebordet hver dag og er blevet rigtig dygtige til at stå pænt. Forleden dag kom madmor med sådan en mærkelig maskine der brummede, men den var vi nu ikke bange for.  Det var en trimmemaskine som kunne klippe i hundehår. Madmor mener at man skal have prøvet det inden at man flytter hjemmefra !!....Vi stod rigtig fint på bordet og blev klippet med maskine og med saks. 

Vejret har været så fint så nu er vi ude hverdag i haven og der drøner vi rundt på vores små ben og leger.  Vi elsker at få græs mellem poterne !!

Vi spiser rigtig godt, og vores mor er har inskrænket åbningstiden i hvalpebaren. SÅ nu er det mest en lille hyggetår vi får, men det gør heller ikke noget for vi er rigtig glade for de 5 måltider vi får af madmor. Vi får opblødt hvalpefoder i løbet af dagen og til natten får vi tørfoder. Vi er også glade for at drikke vand. 

Ih....vi glæder os bare så meget til de næste uger for så skal vi bare opleve så meget, har madmor fortalt - for nu er vi jo blevet "større"........